PostNL

certificatieschema

Zelfgenezing

Zelfgenezing, door Ir. Otto van Nieuwenhuijze

De arts Otto van Nieuwenhuijze heeft op verzoek van de Hahnemann apotheek het hier opgenomen boek geschreven. Dit boek kunt u gratis downloaden.
Als u vindt dat daar nog dingen aan ontbreken of beter uitgelegd moeten worden, dan horen we dat graag. Dit is inmiddels de tweede versie en we willen u graag betrekken bij het maken van een volgende verbeterde versie.

Het is onze bedoeling om de patient niet alleen homeopathische geneesmiddelen te verstrekken die het zelfherstel kunnen verbeteren, maar ook meer inzicht te geven in ziekte en herstel. We kunnen veel zelf doen voor onze gezondheid. De reguliere gezondheidszorg is met name sterk ontwikkeld op het gebied van crisissituaties en kan heel veel voor het herstel van patiënten betekenen. Maar genezen moet u toch uiteindelijk zelf doen. Genezing of heel worden komt van binnen uit. Daarom kunnen de reguliere zorg en alternatieve zorg elkaar heel goed aanvullen. Tijdens een lezingscyclus die de Hahnemann apotheek voor haar medewerkers had georganiseerd, heeft ir. Otto van Nieuwenhuijze ons daar veel inzicht in gegeven. Op ons verzoek heeft hij dit ook uitgeschreven zodat het ook voor onze patiënten beschikbaar is. We hopen dat u dit kunt waarderen en zien uit naar uw reacties.

[Download]

 

To the webshop...