PostNL

certificatieschema

 

Hoe kunt u betalen?

Als u een bestelling bij ons plaatst kunt u op 2 manieren betalen:

  1. U kunt gebruik maken van de acceptgirokaart die aan de factuur gehecht is. Deze factuur voegen wij bij uw bestelling.
  2. U kunt ons, bij het opgeven van uw bestelling, een machtiging verlenen voor automatische incasso. U kunt dat doen door uw bankrekening nummer (IBAN) te vermelden op uw bestelling/recept of door het invullen van een machtigingsformulier (zie de onderstaande linkjes). De eerste keer krijgt u atijd een klant gegevens formulier, daar kunt u ook uw bankrekening nummer op invulllen en ons machtigen voor automatische incasso. Bij uw allereerste bestelling rekenen we maximaal 3,50 orderkosten. Wanneer u ons een machtiging verleent krijgt u ook bij alle volgende bestellingen korting op de order/administratiekosten. U betaalt dan € 3,50 i.p.v. € 7,50.
    NB Indien een bestelling vanuit het buitenland moet worden opgestuurd geldt een toeslag van € 5,-

Wij hebben hier het papieren machtigingsformulier als pdf bestand. Dit kunt u downloaden en zelf uitprinten en dan invullen en naar ons opsturen.

U kunt ons ook machtigen via dit elektronisch incassomachtigingsformulier dat gelijk online aan ons wordt doorgestuurd.

Mocht u uw machtiging weer willen intrekken dan kunt u eenvoudig ons een e-mail sturen of ons bellen met dat verzoek. Wij zullen dat dan gelijk in orde maken en u een bevestiging daarvan sturen.

Naar de webwinkel...